Beveiliging op afstand? Trigion Next is altijd dichtbij

Wat doe je als risico’s veranderen, en als ook de eisen op het gebied van veiligheid toenemen? Trigion Next wacht niet af, maar levert. Dat is nodig, want het traditionele aanbod loopt voor steeds meer bedrijven en organisaties uit de pas met waar ze om vragen.

Trigion Next is een professionele oplossing, volledig ingericht om loges en andere veiligheidsorganisaties op afstand te ondersteunen, en over te nemen. Dat maakt het voor praktisch elke organisatie mogelijk zowel het veiligheidsniveau te verhogen als op (loon)kosten te besparen - tot wel 35%. En precies met dat doel hebben we deze dienst ontwikkeld.

Vooruit kijken

De basis van deze innovatieve beveiligingsdienst is dat we de combinatie maken van de beste technologie en data, met goed getrainde centralisten die de monitoring verzorgen. Bij de ontwikkeling zijn de eisen op het vlak van kwaliteit, service en beschikbaarheid zorgvuldig in kaart gebracht, en vertaald naar dienstverlening waarmee elke veiligheidsorganisatie weer vooruit kan kijken.

Veiligheid ‘as a service’

Onze opdrachtgevers in onder meer de grootzakelijke markt en de zorg willen over high end beveiligingstechniek kunnen beschikken. Maar, dan maximaal flexibel, dus zonder er zelf eigenaar van te zijn. Ook in deze ‘as a service’-behoefte voorziet Trigion Next met behulp van de nieuwste technologie en datasystemen. Fysieke opvolging staat 24/7 paraat. Hoge beschikbaarheid en afspraken over het gewenste veiligheidsniveau zijn via ISO-certificering gewaarborgd.

Meer weten? Over hoe je met Trigion Next hogere efficiency en lagere kosten realiseert?

Bekijk ook de video en lees meer

.